Moje šťastná hvězda

Přišel čas na novou lásku?

Dlouho se IVANA GOTTOVÁ (45) držela v ústraní, nedávno ale připustila, že svou minulost pomalu uzavírá. Čeká ji nový muž?


Téměř rok a půl nebylo o Ivaně Gottové (45), vdově po Karlu Gottovi (†80), slyšet. To proto, že se rozhodla i s dcerami Charlotte Ellou (15)Nelly Sofií (13) truchlit v ústraní.


Při příležitosti vydání knihy Má cesta za štěstím se ale Gottová rozpovídala o  plánech do budoucna. Zmínila se, že dokončením knihy se pro ni uzavřela jistá životní kapitola a ráda by začala novou. Gottová je stále velmi atraktivní žena a nepochybně se kolem ní točí spousta nápadníků. Možná že teď už mají šanci dobýt její srdce.


Má za sebou muka


Poslední měsíce před Mistrovou smrtí pro ni byly náročné a bohužel ani po tom to neměla jednoduché. Není divu, že potřebuje vypnout. „Teď chvíli nic plánovat nechci. Potřebuji se po několikaletém náročném období zastavit a pořádně se nadechnout,“ vysvětlovala Gottová.


Jestli uvažuje i tom, že by si našla nového partnera, není jisté. Sama ale nepochybně do konce života už zůstat nechce. „Co bude pak, ukáže čas,“  říká Gottová tak trochu tajemně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden