Moje šťastná hvězda

Přišel konečně čas na dítě?

Rodinu modelka velmi dlouho odkládala. Dostala teď ale od manžela ultimátum?

Dlouho prý ONDŘEJ GREGOR BRZOBOHATÝ (38) toužil marně po dítěti. Pro jeho manželku TAŤÁNU (33) byla však mnoho let přednější kariéra.


První česká Miss World Taťána Gregor Brzobohatá (33) otevřeně přiznala, že až dosud pro ni téma mateřství nebylo vůbec aktuální. Trápit to údajně mělo zejména jejího manžela Ondřeje Gregor Brzobohatého (38), který po rodině toužil, ale doposud měl smůlu.


Modelka si stále prosazuje svou.

Krásná blondýnka údajně nechápala, proč každý předpokládal, že si po svatbě okamžitě pořídí dítě a vzdá se svého dosavadního života a práce. Modelka kvůli odkládání mateřství čelila i řadě nepříjemných otázek – třeba jestli nemají s mužem problémy s početím.

Moc chce rodinu

Proslýchá se, že v poslední době ale změnila názor. Dostala snad od manžela nůž na krk? Buď dítě, nebo rozchod? Už před dvěma lety se muzikant nechal slyšet, že by si moc přál dcerku. Tehdy jeho manželka tvrdila, že by se do dvou let chtěla stát maminkou.

Rok se ale s rokem sešel a modelce těhotenské bříško stále neroste. Byly to snad jen plané sliby, aby na čas umlčela manželovy prosby? O Taťánu je totiž ve světě stále velký zájem, vydělává obrovské peníze a žije si na vysoké noze.

Asi by se jí tak nikdo nemohl divit, že se stále nemá k tomu, kariéru přerušit a věnovat se rodičovství. Přebalování, krmení a noční vstávání přece jen nejsou pro každého ta nejlákavější představa.

Manželé se prý v názoru na rodinu neshodnou.

Dal jí nůž na krk?

Zdá se však, že Ondřej už nechce déle čekat, a pokud se jeho žena konečně nerozhodne, mohlo by se to podepsat na jejich vztahu. Nemluvě o tom, že čas je v tomto ohledu neúprosný.

Nebyli by tak prvním párem, který založení rodiny odkládal a v okamžiku, kdy se rozhodl pro miminko, už to zkrátka nešlo.Podle všeho má právě z toho úspěšný muzikant největší strach. 

Jak dlouho vydrží čekat?

Jenže jeho žena prý ještě nedávno cítila, že si chce splnit celou řadu snů. S rodinou by to bylo prý o poznání složitější a nezodpovědné. „Až jednou budu mít dítě, chci se mu věnovat, užít si ho a nemít pocit, že mi něco utíká,“ vysvětlovala modelka.

Jedním dechem ale přiznává, že už nyní hledá cestu, jak by šlo dítě skloubit s kariérou. Dokáže se práce jednou vzdát, nebo bude doufat, že manžel ještě počká?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden