Můj kousek štěstí

Přišel kvůli vztahu o dceru?

Jiří Langmajer (50), Adéla Gondíková (42)

Už více než čtyři roky trvá vztah záletného herce a lamače dívčích srdcí Jiřího Langmajera (50) a krásné tmavovlásky a úspěšné herečky Adély Gondíkové (42). Právě ona dokázala bouřliváka, který roky utápěl svůj žal z nevydařeného manželství se svou bývalou ženou Kamilou (45) v alkoholu, konečně uklidnit, a jak sám herec přiznává, dala jeho životu znovu ten správný smysl a směr. Jak už tomu ale v životě bývá, každá mince má vždy dvě strany. Ze zdárně se rozvíjejícího vztahu se totiž neraduje úplně každý. Zřejmě nejvíc leží v žaludku Langmajerovým dcerám Julii (18) a Tereze (26). Ty totiž nedokázaly přenést přes srdce, že v životě jejich otce už figuruje jiná žena než jejich maminka.

Tereza mu už odpustila

„ Terezka na mě byla hodně naštvaná, že jsem od nich odešel,“ přiznal teprve před nedávnem Jiří Langmajer s tím, že doufal, že časem se všechno spraví. Měl však pravdu jen částečně. Starší Tereza, snad i proto, že má se vztahy už víc zkušeností, se nakonec s otcovým odchodem od rodiny smířit dokázala a ke svému otci našla znovu cestu. „ Starší bude sedmadvacet, přijela za mnou a ví přesně, jakým způsobem žiju, s kým a proč, protože jsme měli na to téma velký rozhovor,“ přiznává stále svůdný a na padesátku vůbec ne vypadající herec. Se svou mladší dcerou Julií to však zas tak snadné rozhodně nemá.

Julie mu zatím odpustit nedokáže

Julie svému otci zatím odpustit nedokázala. „ Mladší dceři bylo osmnáct, tím to je citlivější, ale máme spolu rozhozený karty na stole úplně upřímně. Myslím, že starší dcera mě chápe a rozumí. Musím se snažit, abych i s mladší Julií měl stejný vztah a doufat, že mi porozumí a odpustí,“ říká toužebně otec dvou dcer. Snad za čas i ona pochopí, že její otec je s Adélou Gondíkovou, která z něj dokázala znovu učinil normálního, slušného a fungujícího člověka, konečně šťastný.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden