Moje šťastná hvězda

Přišel o milovaného syna!

Podnikatel proti sobě otočil zbraň!

To nejhorší období v životě právě teď prožívá oblíbený herec Ivan Vyskočil (76). Jeho syn Jakub (†46) totiž spáchal sebevraždu!


„Ano, je to pravda, nezlobte se, vůbec nemohu mluvit,“ sdělil zdrceně. Podle všeho proti sobě obrátil majitel autobusové dopravy střelnou zbraň a zanechal i dlouhý dopis na rozloučenou. 


Ivan Vyskočil (76) se synem Jakubem (†46).

Byli na sebe hodně fixovaní

S Jakubem, kterého měl Vyskočil z druhého manželství s manekýnou Růženou Polákovou, ho vždy pojilo silné pouto. Proto pro něj musí být zcela nepochopitelné, jak mohl přehlédnout, že něco není v pořádku.

Podle jistých zdrojů měl údajně podnikatel finanční problémy a firma, v jejímž čele se ocitl v roce 2014, byla spojována s několika korupčními kauzami. Jestli to bylo ale tím hlavním důvodem, proč si sáhl na život, to ví zřejmě jen jeho nejbližší. 

Bojí se, co to s ním udělá

Jedno je ale jisté, nyní se všichni velice strachují o hercovo zdraví. „Tohle Ivan nedá, zbožňoval ho,“ zaznělo z jeho okolí. Slova hledala těžko také bývalá  žena Ivana Anife (48). Byl to totiž právě Jakub, kdo ji s ním před mnoha lety seznámil. „Milá rodino, držte se mi,“ vzkázala se slzami v očích.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden