Moje sladké tajemství

Přišla Gottová na tajemství zesnulého manžela?

Moje sladké tajemství

Už za jeho života se spekulovalo o pikantních věcech, které prý neprozradil.

Původně zdravotní sestra, později asistentka slavných hvězd Ivana Gottová (45) měla to štěstí, že si ji jako svoji ženu vybral ten, který unikal fanynkám celý život. Právě nespoutaný životní styl Karla Gotta (†80) může být pro Ivanu ale nyní rozčarováním.

Roky unikal chomoutu, dopřával si přízně charismatických dam plnými doušky. Takřka o čtyři dekády mladší Ivana (45) přišla do Karlova (†80) života v době, kdy už mohl být vybouřený a hledal někoho, kdo by mu zajistil přístav pohody a klidu.

Už za života našeho slavného zpěváka musela ale Ivana snášet některá trpká rozčarování. Mnohá z nich se odehrála před jeho smrtí. Ještě si pamatujeme, jak se spekulovalo, že Karel i přesto, že měl zákonitou ženu, s níž vychovával dvě dcerky, udržoval intimní vztah s Alicí Kovácsovou (55), partnerkou zpěváka Ondřeje Havelky (66).

Dokonce se hovořilo o tom, že Alice má s Gottem syna. Po údajném odhalení ale

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden