Moje šťastná hvězda
Přišla Holubová manželovi na nevěru?
V tom, jak řešit situaci s milenkou, má Holubová jasno. Teď by na to mohlo dojít!
Přišla Holubová manželovi na nevěru?

Manžel herečky Evy Holubové (65) je odjakživa taková paní Columbová a do společnosti se ženou nechodí. Nedávno však přišla nečekaná změna. Vyšli si spolu! Má to být snad odpustek pro ni?

V poslední době trápí herečku Evu Holubovou (65) ze seriálu Jedna rodina vážné zdravotní problémy, má aneuryzma, a čeká ji prý na podzim dokonce operace.

Navíc se povídá, že jí nijak nepřidává ani atmosféra doma. Přes třicet let žije po boku manžela, výtvarníka Miroslava Zdeňka (68), ale snad že to prý v poslední době mezi nimi moc neklape. Mohla by za tím být provalená nevěra?

Musí snad žehlit průšvih?

Podle některých informací se neshody začaly objevovat už před několika měsíci, když Holubová manžela po velmi dlouhé době vyvedla do společnosti. U tohoto páru se už stalo pravidlem, že manžel herečku na akce nedoprovází a ona ho nazývá paní Columbovou.

O ženě televizího poručíka také každý slyšel, ale nikdo ji nikdy neviděl. Co tedy způsobilo změnu? Zatlačila na manžela herečka, nebo měl co „žehlit“? O milence se začalo šuškat poté, co slova Holubové naznačila, že nevěra by mohla být aktuální téma.

„Když by si něco začal se sousedkou, tak by mi nešlo o to žárlení, ale že bychom se pak měli dělit teda o všechno. To nejde, aby si užíval a manželka doma oddřela všechno, včetně jeho mindráků. Ať si milenka užije kompletní balíček,“ řekla herečka. To na domácí idylku nevypadá.

Útěcha u kolegy

Pochopení měla Holubová v poslední době nacházet u kolegy Bohumila Klepla (66), pro kterého měla odjakživa slabost. A dokonce prý jejich vztah už dávno nemá být jen přátelský.

Podivné mlžení

Šuškalo se, že stojí za jeho rozchodem s mladší přítelkyní. Proti tomu se sice Holubová ostře ohradila, že by mezi nimi však vznikalo něco víc, hned nevyvrátila. Je snad možné, že po letech dostali svou šanci?

Nahrává tomu také, že dříve hovořil Klepl o o dvacet let mladší milence, teď uvedl, že má po boku někoho, kdo je mu věkově mnohem blíž. Někteří si navíc myslí, že to mezi ní a manželem nikdy velká láska nebyla. Jsou spolu od roku 1991, vychovali dvojčata Adama a Karolínu (31), ale vzali se až v roce 2009.

A to jen proto, že je k tomu „donutil“ oscarový režisér Miloš Forman (†86), který jim v Americe zorganizoval svatbu a oddal je. Jak se herečka nechala slyšet, sami by se asi nikdy nerozhoupali.

Na „psí knížku“

„Můj muž říká, že jsme si na sebe zbyli,“ přiznala Holubová. Vyprchala snad i poslední špetka lásky, která mezi nimi ještě byla? Společnými silami toho už překonali tolik a vždy se zase dokázali vzchopit. Snad na to oba nezapomínají a zvládnou to i tentokrát, ať už musí ve vztahu řešit cokoliv.

reklama
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz