Moje šťastná hvězda

Přišla kvůli němu o vlasy

Mediální humbuk kolem rozvodu Taťány Kuchařové (34)Ondřeje Gregora Brzobohatého (39) utichl. Modelka o sobě dala po nějaké době zase vědět.


Žádné kopance do exmanžela se ale překvapivě nekonaly a zdá se, že se s nastalou situací už dokázala plně smířit. Svěřila sice, že jí kvůli stresu začaly vypadávat vlasy ve velkém, začala na sobě ale pracovat a nyní je všechno zase na dobré cestě.


Stali se hvězdami večera


Na druhou stranu ji ale musí pořád ničit fakt, že ačkoli je hudebník tím, kdo se provinil, místo veřejného lynčování momentálně sklízí jeden úspěch za druhým a to samé jeho nová partnerka, moderátorka Daniela Písařovicová (43), která nedávno uváděla ceny Thálie. Slavnostní večer měl sice původně moderovat Ondřej Kepka (53), toho ale skolil koronavirus, a tak za něj musela zaskočit Daniela.


Dmul se pýchou


Celý večer ale zvládla na jedničku a všichni si ji velice pochvalovali nejen za její projev, ale i za to, jak moc jí to sluší. A Brzobohatý? Ten na ní po celý večer mohl oči nechat a dmul se pýchou. To asi modelku moc nepotěšilo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden