Můj čas na kafíčko

Přišla mu na milenku a utekla od něj?

Můj čas na kafíčko

Dlouho to vypadalo, že z něj udělala úplně jiného muže. Možná už to ale neplatí, protože to vypadá, že byl Jiří Langmajer manželce nevěrný!

Pokud se to potvrdí, bude to pro ni šok. Povídá se, že si Jiří Langmajer (57) užil románek s mladičkou herečkou. Opravdu byl schopen udělat manželce Adéle Gondíkové (50) takovou podpásovku?

Krásná herečka ze seriálu Ulice Adéla Gondíková (50) si dlouho myslela, že svého manžela Jiřího Langmajera (57) zkrotila. Obávaný sukničkář působil dlouho jako krotký beránek a muž, který má oči jen pro ni. Utajený zdroj z blízkého okolí herečky nám ale prozradil, že ti dva spolu momentálně nežijí.

Gondíková se údajně měla dozvědět, že jí byl manžel nevěrný, a utekla od něj. Opravdu by něco takového dokázal udělat? Povídá se, že se tak mělo stát během natáčení v zahraničí, kterých měl

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden