Moje šťastná hvězda

Přišla na dovolené žádost o ruku?

Není to tak dávno, co si Nela Boudová (54) stěžovala, že na ni nemá její partner Jan Tuna (49) příliš mnoho času.


O to víc pozornosti vzbudila jejich společná dovolená v Africe, kam partneři celkem narychlo v květnu odcestovali. Volný termín v diáři, který se navíc hodil i mladšímu moderátorovi, budil podezření, že za exotickou cestou stojí možná víc než jen dobrodružství pod africkým sluncem. Fanoušci herečky mají nepochybně ještě stále v paměti její přísně utajenou svatbu před více než čtyřmi lety. 


Snaží se něco utajit?


Tehdy si na rozpálené pláži romantického ostrova Fuerteventura vzala Boudová svého dlouholetého kamaráda a partnera Alexandra (48). Prvotní nadšení ale brzy vystřídala krutá realita, v níž manželství nemělo údajně šanci obstát. Herečka tak krátce po svatbě zůstala sama, bez manžela i bez kamaráda.


Rozhodla se zkusit své štěstí podruhé a znovu se provdat? Vzhledem k tomu, jak je herečka v tomto ohledu tajuplná, je klidně možné, že se o její tajné svatbě veřejnost dozví se zpožděním, jako tomu bylo v prvním případě.


Jediné, co Boudová s Tunou ze své dovolené sdíleli s fanoušky, bylo pár fotografií. Partneři si totiž notují v tom, že je lákají dovolené bez předem daného plánu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden