Moje šťastná hvězda

Ester Janečková přišla nejen o dítě, ale i o synovce

ESTER JANEČKOVÁ (50) pomohla v Poště pro tebe mnoha lidem. Avšak sama si prošla peklem.


Moderátorku Ester Janečkovou (50) většinou vídáme  s úsměvem od ucha k uchu. Sama si přitom v minulosti sáhla až na úplné dno. V roce 2014 totiž její synovec, kterého velmi milovala, spáchal sebevraždu. Co ho k tomu vedlo?


Byl homosexuál


Filipovi bylo 14 let, když si sáhl na život. Mladík byl věřící a také homosexuál, což někteří lidé v jeho okolí nechtěli přijmout. Neustále slýchal narážky na svou sexuální orientaci.


Mladík tehdy nechal dopis na rozloučenou, ve kterém prý mimo jiné psal, že nechce žít ve společnosti, která je tak netolerantní. Janečková po jeho smrti také obvinila jednoho kněze, který podle ní za mladíkovo rozhodnutí může.


Chce pomáhat


Když se oklepala z nejhoršího, rozhodla se, že bude bojovat, aby se něco takového už nikdy neopakovalo. Stala se například patronkou projektu S barvou ven, jenž pomáhá lidem, kteří se bojí o své sexuální orientaci mluvit. Nebyla to však první tragédie, jež ji potkala.


Potrat a nevěra manžela


Přesně před 10 lety přišla také o vytoužené miminko. S manželem Zdeňkem si vždy přáli velkou rodinu. Narodily se jim tři děti, Krištof (27), Cyril (24) a Sára (12). Na konci roku 2012 se pochlubila, že čeká dalšího potomka. Jen o pár týdnů později ale o něj v pokročilém stadiu těhotenství přišla.


Před třemi lety jí zemřela maminka na koronavirus, a aby toho nebylo málo, do jejího života vstoupila i nevěra. Manžel ji už jednou opustil kvůli jiné, ale po 14 dnech se zase vrátil, slabost pro opačné pohlaví ho ale neopustila. V roce 2019 začal chodit na psychoterapii.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden