Moje šťastná hvězda

Přišla o práci! Co si teď oblíbená herečka počne?

Moje šťastná hvězda

Konec seriálu Sestřičky Modrý kód pro ni byl čárou přes rozpočet. Jak teď herečka Daniela Kolářová zvládne samotu, když ji právě seriálová role držela nad vodou?

Herečka DANIELA KOLÁŘOVÁ (74) je známá svojí nezdolnou povahou. Jenže to vypadá, že právě kvůli ní se teď nemůže dostat z nelehké životní situace. Dokáže přehodnotit své postoje?

Ještě před pár měsíci si herečka Daniela Kolářová (74) pochvalovala svoji roli v seriálu, Sestřičky Modrý kód. A to přesto, že původně ji vzít nechtěla. Pak ale přišel šok v podobě dramatického konce a s psychikou herečky to samozřejmě pořádně zamávalo.

Natáčení pro ni bylo způsobem, jak se udržet nad vodou. A to jak finančně, tak pro její psychické zdraví. „Učím se žít sama,“ říká herečka, která se stále ještě nevyrovnala se smrtí manžela, herce a režiséra Jiřího Ornesta (†70), s tím, že pravidelný režim, jejž jí natáčení poskytovalo, pro ni byl velmi důležitý.

Co teď bude dělat, prý zatím neví. „Nikoho se o nic nedoprošuji. To jsem nikdy nedělala. Pokud o mě někdo stojí, velmi si toho vážím. Pokud ne,

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden