Moje šťastná hvězda

Přišla o svou životní oporu

Vždy když se někde objeví, září jako sluníčko. V svém nitru má ale Ilona Svobodová (60) hodně bolavých míst.


První manželství s Gustavem Bubníkem (58) jí sice nevyšlo, herečka ale moc dlouho nesmutnila. Brzy totiž potkala toho pravého, hudebníka Petra Skoumala (†76).


K dceři z prvního manželství přibyl ještě syn Filip (34) a Ilona si nemohla na nic stěžovat. Měla krásné děti a k tomu manžela, o kterého se mohla opřít. Žádné štěstí ale bohužel nevydrží navěky, o čemž se herečka bohužel na vlastní kůži přesvědčila.


Synovi zachránila život


Ilona se nikdy netajila tím, že věří v to, že je něco mezi nebem a zemí. Často vyhledává pomoc u kartářek a věří v jakýsi šestý smysl. A právě ten kdysi zachránil jejího syna Filipa. Tehdy odcházela pryč z domu, najednou ji ale přepadl divný pocit, jako by se něco stalo.


Vrátila se tedy a našla svého čtrnáctiletého syna v bezvědomí pod stolem. Jen díky velké pohotovosti a zásahu syn velký epileptický záchvat přežil. Dlouho se ale potýkal s následky a jen díky mamince se mu podařilo všechno zvládnout. O pár let později ale přišla další rána, se kterou se už ale vypořádávala podstatně hůř.


Ze stresu zkolabovala


S manželem Petrem strávila dlouhé čtvrt století, které považuje za nejkrásnější období svého života. Zákeřná rakovina si ale nevybírá. Milovaný manžel nakonec skonal v roce 2014. Herečka byla z jeho odchodu úplně na dně.


Okamžitě se zahltila prací, do toho ji trápilo dědické řízení. Vše nakonec vygradovalo tak, že Svobodová zkolabovala v metru. Až tehdy si konečně řekla, že musí trochu zvolnit. Osud k ní byl ale přece jenom milosrdný. Potkala totiž muže, který jí do života opět přinesl radost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden