Můj čas na kafíčko

Přišla snad Jiřina Bohdalová o další miliony?

Legendární herečka Jiřina Bohdalová (92) je stále plná životního optimismu a její vitalitu jí mohou závidět i o několik desítek let mladší ženy.

Nedávno se vypravila společně s dcerou Simonou Stašovou (68) na dovolenou na Tenerife a bylo vidět, jak si to společně užily. Bohužel to ale vypadá, že to bude na delší dobu poslední společná dovolená.

Českým showbyznysem totiž kolují zvěsti, že Bohdalová znovu přišla o miliony kvůli špatné investici. Je snad možné, že opět po letech naletěla vypočítavému podvodníkovi?

Simona Stašová (68).

Její konto se znovu ztenčilo?

Říká se, že tentokrát herečka nepřišla o tak vysoký obnos, ale i tak má být smutná. Znovu prý uvěřila nesprávnému člověku a ten ji podvedl. Pokud je to pravda, opakuje se situace zpřed několika let. Tehdy Bohdalová nakoupila několik obrazů od Radka Pokludy (51), který byl jejím osobním bankéřem.

Ten tehdy celebritám nabízel obrazy známých malířů, které se později v mnoha případech ukázaly jako padělky. Herečka navíc neměla na transakci žádný doklad, odhadem ale měla přijít o zhruba 5 milionů korun.

Věřila špatnému muži

„Vždy za paní Bohdalovou chodil s deskami s logem Komerční banky, což ji utvrdilo v tom, že je vše v pořádku,“ vyjádřil se tehdy k celé kauze hereččin právník Michal Morawski. Uzavřeli spolu pouze ústní dohodu, která má sice stejnou váhu jako písemná, ale je mnohem složitější ji prokázat.

Bohdalová byla tehdy na dně a hodně ji to zasáhlo. Ani v tom nejhorším snu si nedokázala představit, že by se něco podobného mohlo stát zrovna jí. I proto si v dalších letech dávala velký pozor, kam svoje peníze bude investovat, a vyhýbala se pochybným existencím.

Rodina by pro ni udělala všechno

V redakci tak moc nevěříme tomu, že by svou chybu zopakovala. Myslíme si, že všechny své investice a větší nákupy konzultuje nejenom s dcerou, ale dost možná i s vnuky Markem (37) a Vojtěchem (28).

Rodina je jí oporou a hodně jí pomohla zejména vloni, kdy v nemocnici bojovala o život. Plicní embolie, kterou prodělala, ji ale nakonec nezastavila v tom, aby si znovu naplno užívala života. Skvělou práci tehdy odvedl i její lékař, profesor Petr Neužil (62). Věříme tak, že herečka prožívá krásné období a žádnému podvodníkovi na lep neskočila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden