Moje šťastná hvězda

Přísně tajný plán Mahuleny Bočanové

Provdá dceru?

«Exotickou krásku MAHULENU BOČANOVOU (49) plně zaměstnává její téměř patnáctiletá dcera MÁRINKA, což pro herečku znamená, že si nemůže moc užívat času podle svých představ. Proto se v její hlavě zrodil nápad, jak tento „problém“ vyřešit.

Jediné dítě herečky trpí lehkou mozkovou dysfunkcí a její nemoci musí Mahulena lecco přizpůsobovat. Jak sama často a s oblibou říká, nemůže jako ostatní rodiče říct Márince, že má jít na pár hodin ven a pak se vrátit. Zkrátka ji musí mít pod neustálým dohledem, což vyžaduje jistou disciplínu a řád. „Lidi si myslí, že jsem divoženka. Mě by si to i líbilo, tak žít, ale nemůžu. Musím mít řád, už kvůli dceři,“ popisuje Bočanová s tím, že musí dceru chránit a zajišťovat jí takové prostředí, které ji nebude stresovat nebo jí působit strach. „Vlastně je to normální život,“ směje se herečka, která je od rozvodu s podnikatelem a otcem dcerky VIKTOREM MRÁZKEM (48) šest let bez stálé opory. Chtěla by více volnosti, a tak na tom pracuje. Přísně tajný plán Bočanové! Už to budou dva roky, co hvězda seriálu Ulice ILONA SVOBODOVÁ (56) přišla o manžela PETRA SKOUMALA (†76).

Čas všechny bolavé rány zahojil, a tak je herečka opět připravena navazovat nové známosti. Jenže, tak jak si to Ilona představuje, se to asi nebude zamlouvat žádnému jejímu nápadníkovi. Nesmí přes práh Svobodová by sice s někým ráda randila, zároveň se ale nechce úplně vázat.

Samota a jistá volnost jí vyhovují. „V mém věku mi to přijde fajn. Člověk je samostatný, ale stýká se s někým, kdo ho baví,“ rozpovídala se Ilona, které by se zamlouvalo zajít si s potenciálním protějškem společně do kina nebo vyrazit na dovolenou a pak zase hezky pěkně každý k sobě domů.

„To není podle mě vůbec špatné. K tomu hezkému, co vás spojuje, vám zároveň zůstane i svoboda,“ doplňuje herečka. Uvidíme, zda se jí její přání naplní, nebo bude muset přece jen slevit ze svých požadavků.

Nikdy neměl problémy s váhou. Naopak, po celou dobu působení v televizní sféře si drží štíhlou linii. Proto když se moderátor počasí MICHAL JANČAŘÍK (40) nedávno objevil ve společnosti s podezřele nafouknutým břichem, stal se terčem komentářů, že si musel v poslední době hodně dopřávat.

Proto se v její hlavě zrodil nápad, jak tento „problém“ vyřešit. Herečka sice občas má přítele, ale většina z nich jí spíš ublížila. Michal Jančařík Mahulena Bočanová Svůj život podřizuje hlavně dceři. Dokonce pro ni pomalu připravuje veselku! Ilona Svobodová VIKTOREM MRÁZEM (48) šest let bez stálé opory.

Přízeň si neodpírá

„Nejsem sama. Byla jsem sama asi tři čtvrtě roku, co jsem se rozvedla, pak už jsem sama nebyla,“ svěřila se herečka, že o mužskou přízeň nouzi nemá. Náhradního otce pro Márinku však nehledá. U všech protějšků, s nimiž od rozvodu randila, dopředu věděla, že nikdy nebudou na celý život. „Se mnou je to těžké. Hodně pochopím, hodně odpustím, všechno zvládnu sama. Chtěla bych po lidech, aby to měli alespoň trošičku podobně. Vždycky jsem si toho člověka dělala lepšího, než byl, a pak mě vždycky něčím setnul,“ vysvětluje, proč s žádným mužem nepočítá.

Pořídí jí sourozence?

I když se herečka tváří, že je takhle spokojená, přece jen by to mohlo být ještě o něco lepší.
Bočanové by se líbilo, kdyby měla trochu více času na sebe. Na randění, na přátele, na koníčky, zkrátka na vše, co si musí mnohdy kvůli Márince odpírat. Nejdříve si myslela, že by to mohlo spravit další dítě. Že by Márinka měla sourozence, se kterým by se mohla zabavit, a hlavně by se jednoho dne, až tu herečka nebude, měla na koho obrátit. Z této představy však brzy sešlo. Jednak z důvodu, že se Mahulena nechce vázat, ale hlavně proto, že by to už fyzicky i psychicky nezvládala. „Přemýšlela jsem i o adopci, ale ta péče je vyčerpávající,“ netají se herečka.

Hledá se ženich

Mahulena však vymyslela náhradní plán. Jednoduše dceru udat. „Musím najít Máně nějakého ženicha,“ říká se šibalským úsměvem a dodává: „Nějakého sympaťáka, co nebude chtít mamku, ale Máňu.“ Snad její hledání bude úspěšné. Vzhledem k Márinčinu věku to ale asi nebude mít Mahu zas tak jednoduché. Na správného ženicha si bude muset ještě počkat.

Svůj život podřizuje hlavně dceři. Dokonce pro ni pomalu připravuje veselku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden