Můj kousek štěstí

Přísné ultimátum pro manžela?

Hra nervů.

Skoro dva měsíce se neviděli, Jiří Langmajer (57) totiž natáčel nový film na Bali. Pro jeho osamělou manželku to bylo hodně složité období.

Hvězda seriálu Ulice si je totiž dobře vědoma toho, jakou má za sebou její muž minulost. Adéla Gondíková (50) se podle mnohých dost trápila. „Je to moc dlouhé,“ smutnila. Někteří lidé totiž upozorňovali na to, že pro herce byla exotická „mise“ dobrým důvodem k tomu, aby zavzpomínal na své staré já a povídá se, že ho v sobě opět probudil.

Herečka přiznala, že to mezi nimi občas bouchne, otázka je, jak velká je to rána.

Přízeň žen

Už nějakou dobu se spekulovalo o tom, že má herec zase tak trochu toulavé boty, jako by se vracel do časů, kdy si před ním nemohla být jistá žádná krásná žena. Románky měl prožít třeba s herečkou Ivanou Jirešovou (46), zajiskřilo to mezi nimi během natáčení Ordinace v růžové zahradě, exmanželku Kamilu (52) podváděl s modelkou Petrou Faltýnovou (45) atd.

Přízně žen si zkrátka uměl užít. Když potkal Gondíkovou, tak se zdálo, že se věci obrátily k lepšímu. Prý konečně poznal, co je to opravdová láska. „Do té doby jsem byl vždy pouze zamilovaný,“ řekl.

V seriálu Ulice její postava zamíchala dějem, brzy tu má ale zase skončit.

Dostal na vybranou?

Už v té době ale mnozí upozorňovali na to, že starého psa novým kouskům naučit prostě nelze. Teď se to možná ukazuje v plné nahotě. Po jeho návratu z Bali se začaly trousit drby o tom, že si tam dost užíval.

Exotické krásky, rozverné kolegyně, opojná atmosféra, romantika, to všechno mohlo sehrát svoji roli. Zatímco Gondíková na něj doma trpělivě čekala, on v sobě znovu mohl probudit lovce a třeba se mu to zalíbilo. Ovšem jeho současná manželka je podle všeho jiná, než většina jeho bývalých milenek.

Je zásadová, dokáže si stát za svým a hlavně se z něj neposadí na zadek. Kolují informace, že hned na začátku jejich vztahu mu dala jasně na vybranou – buď se změníš, nebo odcházím. Je možné předpokládat, že by se stejně zachovala i tentokrát, pokud by přišla na to, že Langmajer opět „zlobí“.

Nebojí se

A pokud by něco jako ultimátum nepomohlo, asi by nad ním definitivně zlomila hůl. Není zkrátka z těch, kdo kolem něj potichounku našlapují a bojí se cokoli říct jen proto, aby ji snad neopustil. Pokud by se tak stalo, má určitě na to, aby si našla někoho jiného, stále vypadá naprosto famózně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden