Můj čas na kafíčko

Přispěchá sympatický Ital, aby ji zachránil?

S herečkou Dagmar Patrasovou (67) to jde znovu z kopce. Na konci června se v médiích objevily zprávy, že zamíří k soudu kvůli loňské autonehodě, při které bourala v Praze na Vinohradech ve svém Mercedesu a způsobila dopravní nehodu.

Tehdy dokonce i odmítla dechovou zkoušku. Manžel Felix Slováček (80) už jí roky není oporou. Přiletí ji zachránit milenec z Itálie Vito (54)?

Trvá na tom, že za nic nemůže

K nehodě došlo minulý rok v květnu. Patrasová nabourala do zaparkovaného auta a následně do betonových zábran. Herečka se tehdy do médií vymlouvala, že se její vůz při jízdě choval zvláštně, a když chtěla zatočit k domu, jednoduše to nešlo. „Nebyla to moje vina, ale vina poruchy auta,“ stála si tehdy za svým.

Felix Slováček (80).

Sotva trefila zpátky domů k vile

Na internetu se ale krátce po nehodě objevilo také video, ze kterého je patrné, že Patrasová tehdy řídila pod vlivem alkoholu. Potácela se po ulici, několikrát spadla a následně se sotva trefila klíčem do zámku od vchodových dveří na zahradu, která přiléhá k vile.

Trest může být velmi nepříjemný

Za řízení pod vlivem jí hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, případně peněžitý trest a zákaz řízení. Blízko svého bydliště měla nehodu už na Vánoce v roce 2018.

Tehdy jí při dechové zkoušce naměřili 2,5 promile alkoholu. Herečka tvrdila, že nepila, nicméně později přiznala, že v době jízdy byla pod vlivem, a svého jednání litovala.

Slováček nemá slov

Její manžel Felix Slováček, který se ji marně snaží už pár let dostat do léčebny, se raději od všeho distancuje. „Nezlobte se, ale nemůžu k tomu nic říkat, i kdybych chtěl,“ omluvil se novinářce, ačkoli s ženami si jinak povídá tuze rád. Je tak možné, že Dádu opět po nějaké době začne psychicky podporovat její milenec Vito.

Ital zpátky ve hře?

Vito ji hodně podporoval v době, kdy byl Slováček ještě s malířkou Lucií Gelemovou (40). Sice se prý poslední dobou příliš nevídali, ale to se samozřejmě může změnit. Patrasové by jistě pomohl, kdyby za ní z Itálie přiletěl a poskytl jí oporu, kterou žena v tak složité situaci potřebuje.

Problém je ale v tom, že poslední dobou už nejsou tolik v kontaktu. Pokud ale Vito čte zprávy na internetu, pak možná Patrasovou opět osloví a třeba si společně začnou volat a znovu se scházet.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden