Můj čas na kafíčko

Přistihla Borhyová partnera s mladší milenkou?

Oblíbená televizní moderátorka Lucie Borhyová (45) už několik let žije s výrazně mladším advokátem Michalem Smečkou (35).

Ten zpočátku působil, že je pro něj Borhyová ta pravá a snesl by jí i modré z nebe, nicméně to má být už minulost. Donesly se k nám informace, že má mít Smečka mladší milenku, se kterou by dokonce rád v dohledné době založil rodinu. Může to být pravda, a nebo to jsou jen pomluvy?

Michal Smečka (35).

Ještě minulý rok mluvila o dítěti

Zkraje roku se spekulovalo, že by mohla letos Borhyová se Smečkou otěhotnět. V polovině předchozího roku se totiž v rozhovoru svěřila, že nevylučuje, že se ještě někdy stane maminkou. „Umím si představit ještě jedno mimčo mít a celé si to znovu zažít,“ prozradila.

Jenže v březnu letošního roku už na podobné téma moc mluvit nechtěla. V zásadě se bránila odpovídat na to, zda se snaží se Smečkou o miminko, a dokonce nechtěla ani slyšet o tom, že by se snad měla poprvé v životě vdávat.

Zjistila, že má partner jinou?

„Zatím nepočítám se žádným posunem, myslím, že nám to takhle vyhovuje,“ prozradila věčně vysmátá moderátorka. Ještě tehdy možná nejen ona, ale i Smečka cítili, že jim život na hromádce přináší přesně to, co chtějí.

Jenže před pár týdny nám do redakce dorazily informace, že má mít Smečka mladší milenku, což nás celkem překvapilo. Začali jsme tedy pátrat sympatického advokáta sledovat.

Do vydání článku jsme ho sice nepřestihli se žádnou mladší dívkou, ale to klidně může jen znamenat, že se umí schovávat. Ostatně, má s tím zkušenosti.

Má blízko ke svému expartnerovi

Když začal advokát Smečka s Borhyovou chodit, hodně ho skrývala a vlastně až po letech přiznala, že jsou spolu, a dokonce sdílejí jednu domácnost. Ačkoli ale milenku mít nemusí a mohou to být jen pomluvy, i tak je ale na budoucnost bez něj Borhyová připravená.

Často se schází se svým expartnerem Nikem Papadakisem (44), který prý momentálně žije kousek od ní. A klidně se může v dohledné době stát, že se se Smečkou rozejde a dá to právě s Papadakisem dohromady. Jejich společný syn Lucas (15) by z toho měl určitě velkou radost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden