Můj kousek štěstí

Přistižena s mladým zajíčkem!

Nová láska Lucie Bílé na obzoru?

Lucie Bílá (50) opuštěná jako kůl v plotě? To zřejmě už neplatí! Zpěvačka byla viděna s neznámým fešákem a náramně si rozuměli. Jde o vážnou známost nebo jen krátké rozptýlení?

Zpěvačka prostě nevydrží být sama. Ačkoli to vypadalo, že je spíš solitérkou, která prostě na muže nemá čas. A že její láskou zůstanou jen její věrní fanoušci. Ale jak je vidět, i Lucie Bílá je obyčejnou ženskou z masa a kostí, která má stejné potřeby jako ostatní smrtelnice.

Chce si užívat toho vzrušujícího jiskření a teplé mužské náruče... Svědčí o tom fakt, že byla spatřena v jednom z praždkých mukltikin v doprovodu neznámého mladíka. Podle očité svědkyně byl urostlý a na sobě měl pěkně nažehlenou kostkovanou košili.

Že by se Lucie nechala vytáhnout na rande? Podle všeho ano. V kině to jistě pracovní schůzka nebyla. "Usmívala se jako sluníčko a pořád vypadala tak trochu v rozpacích," říká naše informátorka.

Zřejmě záměrně Lucie vybrala čas, kdy v kině nejsou davy, bylo to ve všední den krátce po poledni. Kdo ale její doprovod byl, je velkou neznámou. Jediné, co je jisté, že byl minimálně o deset let mladší.

Jo, Lucie měla vždycky dobrý vkus... Sama Bílá se obrnila mlčením. Na dotazy týkající se jejího soukromí neodpovídá. Její naznačování, že na pozornosrt mužů si tedy rozhodně nemůže stěžovat, ale mluví za vše.

My Lucii lásku přejeme a především to, aby se nezklamala!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden