Moje šťastná hvězda

Přitáhněte si do života peníze

Moje šťastná hvězda

Vaše obydlí může být jako mávnutím kouzelného proutku magnetem na bohatství.

Známé čínské učení tvrdí, že správné proudění energie v prostoru přinese harmonii do vašeho života. I do toho finančního. Jak na to?

Dobře se okolo sebe rozhlédněte. Jak vypadá horní roh v místnosti od vchodových dveří? Pokud je plný nepořádku, pavučin anebo zvadlých pokojových rostlin, nedivte se, že to s vaší finanční situací nevypadá dobře.

Tato zóna totiž patří bohatství. Pokud chcete, aby se vám dařilo, měla by být světlá, čistá a vyzdobená krásným kvítím případně sušeným citronem nebo křišťálem.

Pořiďte si zvířátko

Sošky a vyobrazení určitých zvířat symbolizují odpradávna hojnost a bohatství. Může to být třeba žába s mincí v ústech, ryba s dračí hlavou, ale i želva, která přináší dlouhověkost. Účinné jsou

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden