Můj čas na kafíčko

Přitáhněte si to, po čem toužíte

Můj čas na kafíčko

Domácí magie je často opomíjena kvůli exotičtějším způsobům čarování. Nemusíte být zrovna čarodějka, a přesto můžete využít starých magických kouzel, které znaly už naše prababičky. Zkusíte to?

Domácí magie je často opomíjena kvůli exotičtějším způsobům čarování. Spousta úkonů v domácnosti byla nahrazena povinnostmi a my už často ani nevíme, proč se daná tradice udržovala. Přitom my ženy tvoříme v domácnosti ta největší kouzla a při úklidu si často srovnáme myšlenky a napadají nás řešení problémů, které nás trápí. Je známo mnoho případů, kdy ženy viděly v mýdlových bublinách při praní prádla hrozící neštěstí, nebo dostávaly různé věštecké vize při světlech svíček, když bděly u nemocných dětí.

 

Šťastný domov

Prvek ohně – sporák by měl být od umyvadla co nejdále. Takto máte zajištěno, že energie v domě bude proudit co nejlépe. Vlastníte krb? Fotky členů rodiny by měly být vystaveny na římse. A i těch, kteří již nejsou mezi námi. Přidejte ochranný amulet, sošku anděla, či cokoliv, co znázorňuje vaší ochranou modlu. Zapalujte tam svíčky, když potřebujete s něčím pomoci a také když má někdo z rodiny narozeniny, či významné výročí.

 

Bohatství a hojnost

Pokud jste ve finanční tísni, zapalte si

Zbývá vám 63% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden