Můj čas na kafíčko

Přítel pomohl slavné virtuozce Vanesse Mae osvobodit se od náročné matky!

Můj čas na kafíčko

Milionářkou se stala už v sedmnácti, ale matka jí pěkně dusila!

Světoznámá britská houslistka Vanessa Mae (41) neměla kvůli matce snadné dětství. Snad i proto si váží klidu, který má se svým dlouholetým přítelem Lionelem Catalanem (52).

Na housle hraje tato křehká virtuózka už od svých pěti let. Má sice britské občanství, ale narodila se v Singapuru, její otec byl z Thajska a matka Číňanka. Právě matce vděčí Vanessa Mae za to, kam se dostala, což ale mělo bohužel i hodně stinných stránek.

Měla všechno, ale nic nesměla!

Rodiče se rozvedli, když byly Vanesse čtyři roky. Matka si vzala za muže Angličana a odstěhovala se do Velké Británie. V té době už nikdo nepochyboval o tom, že malá Vanessa má obrovský hudební talent.

Právě matka, která byla sama klavíristkou, rozpoznala, co se v její dceři skrývá. A rozhodla se, že to z ní dostane za každou cenu. Nasadila tvrdý režim. Vanessa musela celé dny cvičit na hudební nástroje a nesměla dělat nic z toho, čím se bavili její vrstevníci. Vlastně takhle přišla o

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden