Moje sladké tajemství

Přítel se svatbou otálí! Zničí Sarah Haváčové touha po dítěti vztah?

Moje sladké tajemství

Zalovila v jiných než uměleckých vodách a věří, že žádost o ruku je na spadnutí.

Herečku Sarah Haváčovou (33) znají diváci především díky seriálu Zlatá labuť. V soukromí je představitelka Gruberové přesným opakem svojí postavy, protože není sebestředná a ráda pomáhá druhým. Sen o vlastní rodině a manželství se jí ale zatím nesplnil.

Jedna z tváří Zlaté labutě je v soukromí jiná, než je ve své seriálové roli. Touží hlavně po lásce a domácí pohodě, což se jí daří jen zčásti. Sarah Haváčová (33) byla v minulosti párkrát zamilovaná do svých hereckých kolegů, ale tyto lásky jí moc štěstí nepřinesly.

Přiznala, že s herci měla potřebu soutěžit a že mezi nimi nedělalo dobrotu, když byl jeden z nich ve své profesi úspěšnější. Rozhodla se proto, že si

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden