Moje chvilka pohody

Přítel si mě tajně fotil

Na nočním prádélku jsem rozhodně nešetřila a utrácela za něj víc, než za denní. Přítel si moji zálibu nemohl vynachválit a fotil si mě snad denně. Netušila jsem, co s nimi dělá.


Pokud se na mě člověk nepodíval zblízka, vypadala jsem jako mladice. Bez přehánění. Vrásky byly pro mě neznámým pojmem a celulitida se mi vyhýbala. V mládí hubeňourka, ve středním věku příjemně zaoblená žena se všemi přednostmi. Však mě také něco stály!


Vrazila jsem do sebe majlant


Za ukončenou pojistku jsem si pořídila nová ňadra a za spoření malý lifting obličeje. Na svůj vzhled jsem si rozhodně nemohla stěžovat! Také mi všechny kamarádky záviděly. „Báro, vypadáš fantasticky! A to nedržíš žádnou dietu,“ vzdychla Jana nad dortíkem.


Držela diety snad pořád, ale žádnou pořádně. Hladovku prokládala cukrovím a místo zeleniny chroupala tajně čokoládu. Jako kdyby za tmy kalorie neexistovaly! Ani Hedvika na tom nebyla lépe.


Obezitou netrpěla, ale sužovaly jí vrásky a řídké vlasy. Mohla si za to sama. Vitamin v žádné podobě by nevzala do úst. Ládovala se suchýma houskami a prokládala je gothajem. Nebylo divu, že její tělo stávkovalo!


Fotil mě každý večer


No, a potom tady bylo i něco dalšího. Láska! Janička byla nešťastně vdaná za takového křupana nechutného. Měl snad metrák, ale jí vyčítal každé deko navíc. A ten Hedvičin dáreček zase pil víc, než je zdrávo. Vitamin B mu z piva rozhodně nechyběl, na rozdíl od jeho ženy.


Já měla už rok přítele a klapalo nám to, navzdory věku, náramně. Můj René byl totiž mladší, a docela o hodně. O rovných 11 let! Mně to ale nevadilo a jemu rozhodně také ne. Dokonce se tím před kamarády chlubil!


„To jsem pašák. Sbalil jsem zralou ženskou, krasavici. Žádnou naivní chudinku!“ říkával vždycky pyšně a líbal mě při tom na krk. Jednou večer ho napadlo, že mě vyfotí v mojí nové, hodně sexy noční košilce. Stála mě celý majlant, ale výsledek stál za to!


Fotky posílal kamarádům


Od té doby jsem se na noční prádélko začala specializovat. Brzy jsem ho měla snad půl skříně. Na každou noc jiný model! Nebylo to ale jen takovéto prvoplánovité krajkové nic. Byly to krásné noční košilky ve smetanové barvě, černé řasené šatičky či dokonce fialové róby, které si ničím nezadaly s plesovkami!


René nadšeně fotil a fotil. „Báro, tobě to tedy slušelo, předevčírem…“ utrousil jeden z našich rodinných kamarádů a já se podivila: „Odkud to víš?“ On se jen tajemně usmál a neodpověděl. Celý den jsem nemyslela na nic jiného, než jak té záhadě přijít na kloub!


Doma jsem tajně prohlédla přítelův mobil a nestačila se divit. On mě fotil i v noci, nejen večer. Když jsem spala a nevěděla o tom! Jeho tajné fotky byly značně odvážnější, než ty mnou povolené!


Všichni ho uviděli


Zmocnil se mě vztek! Chtěla jsem mu telefon rozbít o hlavu, minimálně…nebo hlavu o telefon… Ale v poslední chvíli jsem se přemohla. Počkala jsem, až přítel usne. Poodhrnula jsem peřinu a potom i jeho pyžamo. Rozsvítila jsem lampičku, aby nic, vůbec nic, nezůstalo skryto. A potom fotila. A fotila a fotila!


Ráno na sebe nenechalo dlouho čekat a přineslo velké překvapení. „Teda, to koukáme! No René, nemám slov!“ zahrnuly Reného SMS zprávy. Všichni naši přátelé a známí mu gratulovali. K povedeným nahatým fotečkám!


René zuřil, ale potom musel uznat, že pomsta byla spravedlivá! Nejhorší ho ale čekalo. Svoje noční modely jsem prodala. Zakoupila flanelová pyžama. Jsou příjemná a není mi zima! A také mám klid!


Bára M. (56), České Budějovice

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden