Můj čas na kafíčko

Přítel z mládí se mi po letech krutě pomstil!

Odvržený ctitel mě dostal do neřešitelné situace.

Touha po vyřízení účtů se může v některých lidech ukrývat po celý život!

Neměla jsem příliš mnoho vztahů, na toho pravého jsem naštěstí narazila už ve třiadvaceti a od té doby jsem s ním. Před Jirkou, mým manželem, jsem chodila se dvěma dalšími kluky. Oba mě zklamali, nejvíc Marcel, který byl mým přítelem před Jirkou.

Přišla domů rozrušená!

S Marcelem jsem se rozešla, protože mi byl nevěrný, lhal mi a moc nechybělo a také na mě vztáhl ruku. Nechtěla jsem duševně nevyrovnaného partnera. Ještě nějakou dobu po rozchodu mi všelijak vyhrožoval. Přestal s tím, až když si na něho jednou počkal Jirka, se kterým jsem začala chodit. Pak jsem o něm léta neslyšela. Přihlásil se až v době, kdy už jsem na něho dávno zapomněla. Jednoho dne přišla domů moje šestnáctiletá dcera Andrea celá rozrušená. Hned jsem viděla, že se něco děje. Nejprve se mnou dva dny odmítala mluvit. Myslela jsem si, že půjde o nějakého kluka. Bylo to ale daleko horší. Obvinila mě z toho, že Jirka není její otec. Chtěla jsem vědět, kde k takovému nesmyslu přišla. Vylezlo z ní, že se setkala s mužem, který se prohlásil za jejího utajeného tátu. Ukazoval jí i fotky, kde byl se mnou a věděl o mně hodně věcí.

Nemohli jsme ho usvědčit!

Ačkoliv jsme se to snažili dceři vyvracet, nevěřila nám. Procházela si zrovna obdobím, kdy byla vůči nám v opozici. Postupně vyšlo najevo, že oním mužem, se kterým se setkala a napovídal jí ty lži, byl Marcel. Takový zásah do našeho rodinného života jsme si nechtěli nechat líbit. Jirka se rozhodl mého bývalého přítele vyhledat. Zjistil nepříjemnou věc. Marcel byl v nemocnici. Trpěl nevyléčitelnou nemocí. Před svým blížícím se odchodem ze světa si zřejmě chtěl vyřídit pomyslné účty. Zemřel dřív, než se všechno stačilo vysvětlit. Zanechal tak po sobě pořádnou spoušť. Dceru už nikdo nikdy nepřesvědčí o tom, že Marcel byl zákeřným lhářem. Nezbývá, než doufat, že jí samotné dojde, kdo je jejím skutečným otcem!

Alena S. (47), Opava

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden