Můj kousek štěstí

Přítel Jitky Schneiderové žárlí na jejího exmanžela?

Pokud není ve vztahu spokojená, bude chtít změnu... Partner může mít k žárlení pádný důvod!

Zdánlivě dokonalý vztah atraktivní herečky a bohatého podnikatele má podle všeho povážlivé trhliny. Spekulovalo se o chystané svatbě, teď to ale vypadá spíše na rozchod.

Herečka, která nově naskakuje do seriálu Ulice, vypadá fantasticky. Což je pro jejího mladšího partnera Lukáše Pittera (42) dobrá zpráva, ale i důvod k ostražitosti.

V minulosti už se spekulovalo, že Jitka Schneiderová (49) cosi měla s s kolegou Filipem Blažkem (49). Hráli spolu v seriálech, filmech, v divadle.

Herečka prohlásila, že bez sebe nemohou žít. Přitom v té době už randila s Pit­terem. Otázkou je, proč by tak hovořila, kdyby byla ve vztahu naprosto spokojená.

S bohatým podnikatelem to podle všeho začíná skřípat. Pitter na partnerku údajně nemá tolik času, kolik by si atraktivní, všemi obletovaná herečka představovala.

Proč by si měla zvykat na to, že ji partner už tolik nerozmazluje, když může mít na každém prstu klidně pět mužů? Pokud přemýšlí, jak ze vztahu ven, nikdo by se jí nemohl příliš divit. Navíc ani Pittter nemusí být ze všeho úplně nadšený.

Pochybnosti

O Vánocích v televizi běžela pohádka Krakonošovo tajemství, kde si hlavní roli zahrál bývalý manžel Schneiderové David Švehlík (50). Pohádka měla úspěch, herce je teď všude plno.

I herečce by mohl začít úspěch jejího bývalého nebezpečně imponovat. A to má být prý problém, který Pitter nemůže přenést přes srdce. Na Švehlíka, se kterým má jeho drahá polovička dceru Sofii Annu (16), tak zřejmě žárlí.

Je jasné, že bývalí manželé se stále stýkají, navíc spolu vycházejí bez problémů. V Pitterovi tak může hlodat červíček pochybností, zda se Jitka nechce k Davidovi vrátit.

A pokud herečka není v současném vztahu již spokojena, může jí hlavou nyní letět stejná myšlenka. Už Švehlíka jednou přesvědčila k dramatické životní otočce.

Ještě než se stal hercem, prošel si jedním ročníkem Teologického konviktu v Litoměřicích. O herecké dráze vůbec neuvažoval, chtěl se stát knězem. Pak ale potkal Jitku a všechno bylo jinak.

Zamotá mu hlavu?

Takže to, že je dnes ženatý s Vendulou Švehlíkovou (46) a mají spolu dvě děti, nemusí nic znamenat. Jitka může mít sílu obrátit jeho život zase vzhůru nohama. Pitter by měl raději plnit vše, co své lásce vidí na očích. K

dyž točila Anatomii života, spekulovalo se o jejím románku s Alešem Petrášem (34), se kterým měla milostnou scénu. Rozuměli si před kamerou a prý i v soukromí. A podobné pokušení na ni může číhat i v Ulici.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden