Moje sladké tajemství

Přítele jenom využívá?

Je opravdu stejná mrcha jako v seriálu?

Je jasné, kdo tady má navrch. Hvězda seriálu Slunečná Bára Jánová (31) nakonec přece jen něco pochytila od mrchy Sylvy, kterou ztvárňuje.

Se svým novým partnerem Ladislavem Ondřejem (30), který je pro změnu znám z Ordinace v růžové zahradě, si asi jen zahrává. Jejich vztah vznikal pomalu, nejprve se jen tak oťukávali a pak na sociálních sítích konečně přiznali pravdu.

Zajeli si spolu na romantický víkend ve dvou, odkud fanouškům poslali fotku s komentářem „asi láska“. Od té doby se svou náklonností nijak netajili. Jsou spolu dokonce tak často, že Ladislava Bářin pes Balú považuje za člena smečky.

Dává mu ho na hlídání, když zrovna natáčí. „Když já nemůžu, může on, když mu napíšu, jestli se o něj postará. Od toho jsou kamarádi,“ prohlásila nedávno herečka a mnohé udivilo, že nechtěla přiznat, jak je to s Ondřejem doopravdy.

On přitom kvůli své lásce překonává nemalé obtíže. Je totiž alergický na psy! Práskl to na něj společný známý, když okomentoval fotku Bářina psa slovy: „Co Láďa se svou alergií na psy? No holt musí šňupat prášky.“

Jánová ihned odpověděla, že je samozřejmě všechno v pořádku. Pro vztah s krásnou herečkou očividně udělá nemožné a překoná i zdravotní problémy. Psa má Jánová teprve pár měsíců, a kvůli nové lásce by se ho určitě nevzdala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden