Moje šťastná hvězda

Přivolejte k sobě bohatství!

Poradíme, jak na to

Věděli jste, že je možné jen pouhou změnou vašeho myšlení pohnout s problémy, starostmi či nedostatkem financí? Možná se vám to bude zdát snadné, ale je to opravdu tak.

Už naši dávní předkové znali velké životní tajemství. Není jím nic jiného, než zákon přitažlivosti. Ten říká, že podobné věci se přitahují, a tak kdykoli myslíte, přitahujete k sobě zároveň podobné myšlenky. Ty totiž fungují jako magnet a mají určitou frekvenci. Při myšlení jsou naše myšlenky vysílány do vesmíru a magneticky přitahují všechny podobné věci s podobnou frekvencí. Zjednodušeně řečeno můžeme říci, že všechno, co vysíláte, se vrací ke svému zdroji – tedy k vám. Člověk je jako televizní vysílač, který myšlenkami vysílá frekvenci. Pokud chcete ve svém životě cokoli změnit, změňte frekvenci, a to tak, že změníte své myšlenky. Pamatujte, že vaše sou- časné myšlenky utvářejí váš budoucí život. O čem nejvíce přemýšlíte nebo na co se nejvíce zaměřujete, dojde ve vašem životě naplnění. Vaše myšlenky se totiž stávají realitou!

Tajemství jako klíč k penězům

Nepodceňujte sílu svých myšlenek. Ne nadarmo se říká, že cokoli si naše mysl umí představit, toho lze dosáhnout. A abyste získali peníze, musíte se ve svých myšlenkách zaměřit na bohatství. Není totiž možné přivést do života více peněz, když přitom pozorujete, že jich nemáte dost, neboť to znamená, že máte myšlenky o tom, že nemáte dost peněz. Pokud se zaměříte na nedostatek peněz, vytvoříte obrovské množství situací, kdy dostatek finančních prostředků mít nebudete. Je nutné, abyste se koncentrovali na nadbytek peněz, jedině tak je k sobě totiž nejúčinněji přitáhnete.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden