Můj čas na kafíčko

Přiznal důvod, proč se málem upil k smrti!

Herec Lukáš Langmajer (39), který je hvězda úspěšného seriálu TV Prima Slunečná, přiznal šokující tajemství. Dlouhá léta tajil něco, co ho uvnitř sžíralo a dlouhou dobu trápilo. Potýkal se závislostí na alkoholu a těžkými depresemi. Ty ho přivedly až k pokusu o sebevraždu. Kvůli svým vnitřním běsům málem přišel také o svou manželku Lucii (40).

Deprese mu přerůstaly přes hlavu a Lukáš nevěděl, co se životem. Došlo to tak daleko, že díky svým alkoholovým excesům zavinil bohužel i manželčin potrat. „Teď už bychom měli další dítě, tehdy byla podruhé těhotná. Já to zase prochlastával, utápěl jsem se,“ svěřil se herec. Nakonec přestal úplně pít a nastoupil na léčení. Bál se totiž, že kdyby svůj problém nezačal řešit, zůstal by sám. „Šlo mi o to, že bych vedle sebe fakt už nikoho neměl. Zůstal bych nejspíš úplně sám a nejspíš bych se upil až k smrti,“ prozradila hvězda Slunečné.

Pojí je stejné potíže
Je až děsivé, jak mají bratři Lukáš a Jiří Langmajerovi podobné životní trápení s depresemi i alkoholem. Stejně jako Lukáš, tak i Jiří nedávno nakousl vážné téma ohledně depresí, kvůli nimž si sáhl na dno. Změnil se prý hlavně díky své ženě Adéle Gondíkové (46), která by od něj jinak odešla. Láska k alkoholu je zřejmě u Langmajerů dědičná, jelikož oba bratři právě s touto závislostí bojovali. A u obou měla zásluhu na jejich polepšení žena. „Moc nepiju. Kdybych dál chlastal, Lucinka by odemě odešla,“ říká mladší Langmajer otevřeně o jeho vztahu k alkoholu.

Jsou jejich vztahy pořád vyhrocené?
Není žádným tajemstvím, že mladší bratr slavnějšího Jiřího Langmajera měl delší dobu pocit, že žije v jeho stínu, proto byly jejich vztahy na bodu mrazu. Dokonce se nemohli vystát. Jiří nechtěl o Lukášovi vůbec mluvit a Lukáš zase nešel bráchovi ani na svatbu s jeho současnou ženou Adélou Gondíkovou. Jak jsou na tom jejich vztahy nyní? Přestože jsou rodina, příliš se nevídají. „Máme oddělené rodiny a vídáme se, kdy chceme. Je to můj bratr, moje rodina, ale nechodíme spolu každý pátek do sauny,“ nechal se slyšet Lukáš. Sice se bratři usmířili, ale nemají na sebe čas. Mladší z bratrů Langmajerů má zřejmě jiné starosti. Je totiž hlavně manžel a otec dvou dětí, který musí vydělávat na živobytí. Proto také údajně přijal nabídku v seriálu Slunečná. Dnes už herec naštěstí žádné známky psychických potíží nevykazuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden