Moje sladké tajemství

Přiznala hádky!

Rozčiluje ji, že je manžel trochu lajdák.

Lenka Vlasáková (50) a Jan Dolanský (44) se téměř před rokem vzali po dlouhých 19 letech soužití. Když se potkali poprvé, mysleli si o sobě navzájem, že jsou namyšlení.

Pak ale při společném natáčení začali chodit na obědy, začali si povídat, jídlu moc nedali, a tak spolu začali nepozorovaně chodit. Lenka už byla ale jednou vdaná, jejím prvním mužem byl spolužák z DAMU Egon Tobiáš. Oba byli ale velmi mladí na vztah, a tak se rozešli, ačkoli měli dceru. S Honzou tak Lenka vychovává čtyři děti, tři další má právě s Dolanským.

Někdy u nich létají ostrá slova a nádobí!

S touto početnou rodinou se naučili fungovat jak v soukromí, tak v kariérním životě. I tomuto páru se však nevyhýbají hádky, které jsou občas velmi vyostřené. Jak hádky probíhají a proč na ně vůbec dochází? Jsou oba velmi temperamentní, a když vznikne konflikt, dokážou se ostře pohádat. Dokonce se u nich práská dveřmi a létají předměty.

Při práci si odpočine, péče o rodinu dá zabrat.

Nejčastěji se přou o rodinné kompetence, kdo z nich doma víc „maká“. Jeden se cítí málo doceněný a chválený nebo toho má už dost. Honza má tendenci nedokončovat věci, zatímco Lenka má ráda věci dodělané. Bouřky se u nich ale přeženou a pak vyrazí s celou rodinou třeba na výlet karavanem. Kde to občas také vře, vždyť jich je šest!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden