Můj kousek štěstí
Kaňoková přiznala hlubokou krizi! Na všechno je sama
Marné snahy o lásku?
Kaňoková přiznala hlubokou krizi! Na všechno je sama

Hvězda seriálu Pan profesor zažívá emoční výbuchy. Nachází se prý totiž v nepříjemném životním období. Nejspíš se to týká mužů v jejím blízkém okolí, mají být dokonce hned tři.

Promluvila o osobní krizi. Beáta Kaňoková (33) ze seriálu Pan profesor prožívá zlomové období. V práci se jí daří, objeví se i v nově chystaném seriálu s názvem Zlatá labuť.

Osobní život však podle všeho pokulhává. „Pár emočních výbuchů jsem si v posledním roce zažila,“ postěžovala si. „Procházím si totiž těžším obdobím, dalo by se říct osobní krizí.“

Brunetka se obvykle se svým soukromím příliš nesvěřuje, je ale zřejmé, že neprožívá lehké časy. Roli v tom jistě hraje i fakt, že se před časem rozešla s otcem své dcery a zůstala na všechno sama.

Je to ženáč

Naznačila, že se nachází v bodě života, kdy neví, co dál. Chodí na psychoterapie. Šeptá se, že stále nemůže sehnat toho pravého.

Bezradně totiž balancuje mezi několika muži. Spekulovalo se o tom, že jí učaroval Vojtěch Dyk (37), s nímž hrála v seriálu Pan profesor. Musela se ale smířit s faktem, že je ženatý, a jakékoli šance na vztah jsou tady nejspíše předem prohrané.

Našla si tedy jiného. Loni v listopadu předvedla fanouškům současného přítele Tomáše.

Jen záplata?

A aby byl náš propletenec ještě složitější, dceru Juditu (3) porodila bývalému partnerovi, herci Tomáši Havlínkovi (30), s nímž se sblížila na scéně Jihočeského divadla. Plánovali, že se vezmou.

„Svatba znamená ve vztahu určitě krásnou a důležitou věc,“ mínila krásná herečka ještě před necelými dvěma lety a zdálo se, že nepochybuje o tom, že s Havlínkem je jedna taková veselka někdy čeká. Ovšem už za pár měsíců bylo všechno jinak.

Havlínek se z fotografií na její sociální síti během minulého roku vytratil a Beátě zbyly jen oči pro pláč. Fakt, že nedokázala udržet vztah s otcem své dcery, pro ni nepochybně byl velká rána.

Nelze vyloučit, že toho třeba v současné době lituje a jen těžko se s tím vyrovnává. Jakou roli v tom ale hraje nový partner Tomáš? Nezbývá než doufat, že není jen zoufalou záplatou na její bolavé srdce.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz