Moje šťastná hvězda

Přiznala krizi v manželství!

KLÁRA CIBULKOVÁ (46) si vloni sáhla až na samé dno. Nyní přiznala, že to mělo vliv i na její manželství s TOMÁŠEM PAVELKOU (50).


Práci sice herečka Klára Cibulková (46), známá ze seriálu Sestřičky Modrý kód, sice v posledních letech hodně omezila, s rodinou se ale i tak pořád míjela. Když vloni vypukla pandemie koronaviru, jako jedna z mála to uvítala.


Role doktorek jí sedí!

Vše bylo jinak

Jenže netrvalo dlouho a všechno bylo rázem jinak. Až s odstupem času přiznala, že události, které následovaly, vážně ohrozily její manželství. Nicnedělání ji totiž ani trochu nebavilo a ani společných rodinných chvil nebylo tolik, jak si původně představovala.

Děti už si prý vystačily samy a manžel, herec Tomáš Pavelka (50), měl o zábavu postaráno. Jako  člen souboru Divadla na Vinohradech stále zkoušel a jako pedagog na DAMU se musel přizpůsobit a začít pro svoje studenty dělat online přednášky.

To ale zdaleka nebylo to nejhorší, čemu museli manželé společně čelit. Vzhledem k náhlému nedostatku práce se o slovo začaly hlásit velké finanční problémy.

Herečka na rovinu říká, že uživit rodinu z jednoho platu je nadliský výkon. Cibulková dokonce kvůli tomu propadla depresím.  A je jasné, že taková věc dokáže se vztahem zatočit.

S manželem Tomášem Pavelkou. Krize se jim bohužel nevyhnula.

Frustraci v sobě nezvládla potlačit

„To pak samozřejmě ventilujete na ty, kteří za to nemohou. Došlo k různým výbuchům vzteku a přetlakům,“ přiznala nyní s tím, že většinou to schytal právě chudák manžel.

Možná že mu i tak trochu záviděla, že zatímco ona nevěděla, co s ní do budoucna bude, jeho život plynul víceméně stále ve stejných kolejích. Nakonec to prý vyřešila tak, že z domova začala doslova utíkat.

Jenže od manželských problémů se takhle snadno prostě utéct nedá. A i když už se postupem času většina věcí vrátila do normálu a Cibulková má svoji práci zpět, pachuť toho, co se doma v minulých měsících odehrálo, asi jen tak nezmizí. Nezbývá než doufat, že to spolu dokážou vyřešit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden