Moje sladké tajemství

Přiznala se omylem k rozchodu s partnerem?

Moje sladké tajemství

Herečka Alice Bendová (47), která se pravidelně objevuje v seriálu Slunečná, zdá se, prožívá těžké období. Podle všeho totiž po skoro devíti letech rozešla s mladším partnerem!

Dlouhou dobu to vypadalo, že Alice Bendová (47) našla po boku o dvanáct let mladšího Michala Topola (35) konečně štěstí. Teď to ale vypadá, že lásce je konec a Alice opět zůstala sama. A přestože se snaží herečka mlžit, omylem prozradila možná až moc.

Dítě by svému příteli už nedala

Alice si vždycky ráda pochlubila svojí postavou a u poslední fotky, kterou zveřejnila na svém profilu na sociální síti, snad trochu nechtěně, naznačila, že jí vztah s mladším přítelem nevyšel. „Svobodná. Bezstarostná. Jo a začala jsem hubnout,“ napsala s tím, že prý během karantény přibrala a musí se opět dostat do formy.

Fanouškům, ale upozornění na to, že je herečka svobodná nemohlo uniknout, a tak se začínají ptát, co mohlo rozpad vztahu, který trval skoro devět let a zdál se být pevný, způsobit? Jedním z důvodů, o kterém už

Zbývá vám 53% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden