Moje sladké tajemství

Přiznala své rodičovské chyby

V současné době herečka Sabina Remundová (48) září  v seriálu Kukačky, kde dostala svoji asi doposud největší hereckou příležitost.

A diváci jsou z ní nadšení. Sabina však přiznává, že práce pro ni nebyla jednoduchá i vzhledem k tématu, jakým se seriál zabývá, a tím je záměna dětí v porodnici. Něco takového si dvojnásobná maminka Remundová nechce představit ani v tom nejhorším snu.

V Kukačkách Sabina doslova září a diváci ji milují

Za nic na světě by neměnila Své děti totiž dcera slavné herečky Ivy Janžurové (79) miluje nade všechno na světě. Dokonce tak moc, že ji Janžurová v žertu nazývá kvočnou. A co si o svých rodičovských schopnostech myslí sama Sabina?

„Sama se jako maminka hodnotit nechci. Jistě jsem dělala a dělám chyby, ale v nejlepší víře. Mít dvě děti tak brzy po sobě, jako jsem měla já, to moc prostoru pro pohodářství není. Ale neměnila bych,“ říká herečka, která dceru Adinu a syna Vincenta porodila necelé dva roky po sobě. Její potomci jsou jí naštěstí natolik podobní, že se případné záměny v jejich případě opravdu nemusejí obávat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden