Můj kousek štěstí

Přiznala úzkosti! Může za ně Rančák?

Za poslední dobu zhubla. Je to prý tím, že moc nejí. Může za to stres?

Trápí ji úzkosti. Naříká, že ji přepadají jednou za čas a že se pak cítí pod psa. Znamená to snad, že Anetě Krejčíkové (31) chybí pocit bezpečí?

Postrádá nezbytnou oporu, kterou v životě žen obecně představuje partner, pevný jako skála? Vše nasvědčuje tomu, že představitelka Gábiny Pumrové z Ulice necítí po boku tělocvikáře Ondřeje Rančáka (37) jistotu a zázemí – a odtud pravděpodobně pramení zmíněné úzkosti.

Nad vodou ji prý drží její zdravé děti, zdravé tělo a sklenka vína.

Vždyť jak je to dlouho, co sportovec po skončení představení poklekl na jeviště Divadla Na Fidlovačce před svou krásnou blondýnku, překvapenou jako nikdy, a požádal ji o ruku? To se prosím stalo před pěti lety!

Hlediště okouzleně ztichlo a herečka vydechla: „Ano!“ Ozval se ohlušující potlesk. „Každému bych přála takové štěstí, jaké teď prožíváme my dva,“ jásala hvězda Ulice.

Tehdy ani netušila, že něco jako úzkosti vůbec existuje. A dnes? Porodila svalovci Bena (4) a Antonii (2), ale svatba nebyla. Vrátila se do práce, neb peněz nebylo nazbyt, a šeptá se, že partner to s pomocí v domácnosti nepřehání. Úzkostem se tudíž nelze divit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden