Moje sladké tajemství

Přiznala, že ji bývalý terorizoval

Kdoví, jestli při prvním manželství krásné Pavlíny Němcové (45) sehrála svou roli mladistvá nerozvážnost, nebo jen pouhá smůla. V každém případě si hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 užila hodně ošklivého a na manželství s Francouzem Nicolasem (54) vzpomíná jen opravdu nerada.

Brala si ho velmi mladá, Němcové bylo totiž sotva osmnáct let, když se postavila poprvé před oltář. Tehdy ještě netušila, že se brzy její zdánlivé štěstí změní v hotové bolestné utrpení. Narozením syna se změnil Do okamžiku, kdy se modelka a herečka stala matkou, bylo vše víceméně v pořádku.

Jenže s narozením syna Alaina (27) se všechno změnilo a Němcová musela snášet od manžela jeho výlevy a teror. „Z Nicolase se stal uzurpátor. A já byla jeho majetek,“ vzpomíná jen velmi neochotně modelka s tím, že všechno muselo být podle manžela, a když to tak nebylo, bylo opravdu zle.

Ona sama prý nebyla vůbec nic. Z jejich vztahu s Nicolasem se jako mávnutím kouzelného proutku vytratila snad veškerá láska a úcta, kterou k sobě kdy předtím chovali. Snášela jeho drsné útoky Němcová uvedla, že manželství bylo po narození Alaina plné psychického i fyzického násilí, a nakonec došlo na nejhorší.

Hvězda Ordinace by byla možná ochotna snášet manželovy útoky ještě dlouho, když jí však sebral syna, objevila v sobě netušené síly a rozhodla se bojovat. „Sebral mi syna, o kterého jsme se pak dvanáct let soudili,“ vysvětluje modelka se slzami v očích.

Alain je totiž pro ni tím nejdůležitějším mužem na světě a život bez něj si neuměla představit. Dlouhých dvanáct let vídala syna jen o víkendech a čekala, až bude moci plnoletý chlapec říct, s kým chce žít.

Čekání se ale prý vyplatilo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden