Moje sladké tajemství

Přiznala, že má nového chlapa

Kdo by si myslel, že po dvou nevydařených manželstvích moderátorka Gábina Partyšová (41) zahořkne a už nebude chtít o svatbě a chlapech ani slyšet, ten by se hluboce pletl. Nedávno totiž krásná brunetka přiznala, že má novou známost a jak se zdá, velmi jí vztah svědčí.

Moderátorka Snídaně s novou totiž doslova září štěstím a nebojí se ani mluvit o třetí svatbě. Možná se drží hesla, že do třetice všeho dobrého. Po rozvodu s movitým Danielem Farnbauerem (42) je to poprvé, co Gábina otevřeně přiznala nový vztah.

„Ano je to tak, jsem zamilovaná a šťastná,“ potvrdila moderátorka s tím, že zatím o svém vyvoleném nechce víc prozrazovat, protože má trochu obavy, aby to nezakřikla. Přesto se ale nebojí mluvit o další svatbě.

„Proč ne, kdyby si mě chtěl vzít, tak bych NE neřekla,“ usmívala se zamilovaná Partyšová jakoby vůbec neměla strach, že nového partnera její slova o sňatku mohou zaskočit, a že by mohl vzít do zaječích.

Přece jen muži v jejím věku se do veselky zas tak rychle neženou, a navíc může mít její utajovaný partner i strach z toho, že je dvakrát rozvedená.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden