Moje sladké tajemství

Přiznali manželskou krizi

Místo oslav osmého výročí přiznali manželé herečka Veronika Arichteva (34) a režisér Biser Arichtev (44), že prošli těžkou partnerskou krizí!

Okolí může vnímat manželství herečky Veroniky Arichtevy (34), kterou si diváci jistě pamatují ze seriálu Slunečná, ve kterém hrála ještě před odchodem na mateřskou a režiséra Bisera Arichteva (44), který je podepsaný například pod skvělým seriálem Kukačky, za dokonalé.

S Biserem založili rodinu a to je jistě jěšte víc spojilo.

Jenže to zdaleka není pravda. „Asi po dvou letech vztahu jsme si jí prošli. Málem jsme se rozešli,“ přiznal teď Arichtev s tím, že do dneška se umí pěkně pohádat. A není divu, Veronika je velmi temperamentní a jemu v žilách koluje bulharská krev.

Otázkou je, jestli se jim tenkrát podařilo problémy vyřešit, či je jen zametli pod koberec a ony se čas od času dostanou na povrch. Možná by to i vysvětlovalo to, proč se Veronika tak dlouho bránila založení společné rodiny.

Vždycky to omlouvala tím, že nechce propásnout nějakou pracovní nabídku, ale třeba si ve skutečnosti jen nebyla jistá tím, že jim to do budoucna vydrží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden