Moje sladké tajemství

Přiznejte barvu

Chystáte se na barvení vlasů a chcete, aby vám barva přes léto vydržela? Stačí dodržet pár kroků.

Chcete na dovolenou k moři vypadat co nejlépe a už jste se objednala ke svojí kadeřnici na barvu? Tak s tím raději počkejte až po návštěvě zahraničí. Slunce a slaná mořská voda jsou vlivy, které vaše vlasy takzvaně vyšisují – zesvětlí.

Moře barvu vymyje a vysuší vlasy

Pokud byste se tedy rozhodla jít na barvení, pak ale počítejte s tím, že vám moře barvu vymyje a slunce vytáhne její pigment z vlasů. Po návratu do Čech si tak budete moci domlouvat další termín na znovuobarvení vaší hřívy.

Maska je vaše spása

Jestliže už jste u kadeřnice byla a teď se bojíte, že o svou vytouženou barvu přijdete, existují způsoby, jak barvu na vlasech chránit. Jedním takovým pomocníkem na ochranu barvy je vlasová maska. Díky hydrataci, kterou vlasům dodává, je chrání před vyšisováním od slunce a zároveň jim poskytne potřebné živiny a zatáhne narušené vlasové vlákno.

Oživte svoji barvu a regenerujte

Tím vlas zaceluje a uzavírá, díky čemuž napomáhá k ochraně barvy. Masku stačí aplikovat jednou týdně. Masku si vyberte podle potřeby. Buď na barvené, nebo melírované vlasy. Rozhodně však neplatí, že musí být ze stejné řady jako šampon. Vyberte si, co vám vyhovuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden