Moje šťastná hvězda

Pro Borhyovou stará láska nerezaví?

Mluvilo se o svatbě, jenže teď to vypadá, že mají Borhyová se Smečkou před rozchodem.

Krásná Lucie Borhyová (45) doufala, že našla v Michalu Smečkovi (35) toho pravého. Jenže se povídá, že nyní má blíže k expartnerovi Niku Papadakisovi (47). Vrátí se k sobě?


Nestárnoucí televizní moderátorka Lucie Borhyová (45) v posledních letech tvoří pár s mladším právníkem Michalem Smečkou (35). Ten se postupem času vypracoval na pozici řídícího advokáta v právní kanceláři.


Expřítel Niko Papadakis (47). I po letech je to k sobě táhne? Možná...

Nemají na sebe čas?

Navíc má spoustu dalších aktivit a nejspíš kvůli tomu má na Borhyovou málo času. Moderátorka má tak podle našich informací čím dál blíž ke svému expartnerovi Niku Papadakisovi (47), se kterého před lety přivedla na svět syna. Ačkoli ji tehdy opustil a ublížil jí, postupně si k sobě našli cestu.

Expartner zpátky ve hře

Vůbec nejvíc jejich vztahu pomohlo, když se měl před časem Papadakis přesunout z Řecka do České republiky a momentálně má dokonce bydlet kousek od Borhyové.

Klidně je tak možné, že dlouhé večery, kdy nemá doma Smečku, tráví s Papadakisem a postupně zjišťuje, že si mají po letech znovu hodně co říct a vlastně si rozumějí. Naopak se Smečkou má prožívat v posledních měsících krizi, mají se prý odcizovat a není vyloučené, že dojde na rozchod.

  S Michalem Smečkou (35). Prý se měli jeden druhému odcizit.

Chtěl po ní dítě?

Těžko říct, kvůli čemu se mohou hádat a mít doma neshody. V úvahu připadá snad jediné – jestli náhodou Smečka nenaléhal na Borhyovou se založením rodiny. Ačkoli je totiž moderátorka dvojnásobnou maminkou, Smečka ještě žádné děti nemá.

Jak to nakonec celé dopadne?

A to, že má hezký vztah s dětmi své partnerky, mu samozřejmě pocit, že je skutečným otcem, nevynahradí. Možná tak postupně Borhyová začíná cítit, že vztah s mladším Smečkou nemá budoucnost a že dříve či později uteče za mladší a s ní založí rodinu.

Otázka ale je, jestli je případně Papadakis tím mužem, se kterým by měla být. Když jí ublížil jednou, může to klidně udělat znovu. Uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden