Můj kousek štěstí

Pro děti není žádná fotomodelka

Ach ty děti. Naše nejúspěšnější modelka Tereza Maxová (45) se svěřila, že pro děti není žádnou slavnou kráskou z titulních stránek módních magazínů.  Jak ji tedy vnímají její tři ratolesti? Nepostačíte se divit.

Čerstvá pětačtyřicátnice, úspěšná modelka, prezidentka nadace… To vše je Tereza Maxová. Ovšem kromě toho je také i matkou tří dětí. Nejstaršímu synovi Tobiasovi je už šestnáct a pomalu, ale jistě dospívá.

O mimořádně úspěšné kariéře své mámy ví vše. Mladší Mína (7) a Aiden (5) si z toho až tak těžkou hlavu nedělají. O tom co dělá jejich máma, vědí své. Slyšte, k jakému závěru dospěly. Při dotazu paní učitelky ve škole, co dělají rodiče, malá Mína v tom měla jasno.

„Maminka je filantropka,“ citovala své dítě známá kráska v pořadu Jolany Voldánové.   A vlastně měla pravdu. Tereza Maxová je výraznou osobností i na poli charity. Vždyť už to bude dvacet let, co založila nadaci nesoucí její jméno a celá léta pomáhá potřebným.

A poslední akce na pomoc znevýhodněným dětem vynesla krásnou částku osm milionů korun. Tuto sumu „vychodili“ v rámci sportovně charitativního programu Teribear hýbe Prahou všichni, kteří celých deset zářijových dní brázdili pražskou Letnou a neváhali projít nebo uběhnout nějaký ten kilometr, aby pomohli.„Díky všem, kdo jste běhali a chodili ve vedru i v dešti,“ dodala spokojená organizátorka..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden