Můj kousek štěstí

Pro koho chce tátovo dědictví?

Bude to chtít hodně dobré právníky, aby měla nějakou šanci. A ti nebudou levní.

Kdo by si myslel, že Dominika Gottová (48) přijme fakt, že jméno slavného táty jí už moc peněz nepřinese, najde si práci, začne vydělávat a usadí se ve Finsku, by se nejspíš spletl.

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) si stále brousí si zuby na tátovo dědictví, ačkoliv se ho kdysi vzdala.

Kde jsou miliony?

V roce 2015 měla podepsat smlouvu, dle níž se oproti několika milionům dědictví vzdá, jenže nyní to vypadá, že v této záležitosti ještě neřekla poslední slovo. Miliony, které od táty dostala, se rozkutálely, padnout měly i na dluhy, které nadělal Dominičin muž, muzikant Timo Tolkki (56).

Že na ni má Timo destruktivní vliv? To Dominika odmítá.

A vzhledem k tomu, že Gottová už dlouho nemůže zavadit o práci, žije z podpory ve Finsku ve státním bytě a její muž často létá až do Mexika vydělávat hudbou, není pochyb o tom, že by se další peníze dvojici hodily. Už nějaký čas se tak mluví o tom, že se zpěvákova dcera chystá dědictví napadnout a při své nedávné cestě do Prahy se dokonce ohledně toho měla setkat s právníkem.

Jeho nápad?

Otázkou ovšem zůstává, zda plány na získání dalších peněz pocházejí z její hlavy. Přeci jen, kdykoliv dostane příležitost, mluví o tátovi s úctou a z láskyplných citů k němu se vyznala i v písni „Pro tebe“.

Opravdu by jako milující dcera nyní zpochybňovala tatínkovu vůli? Nebo jí takové nápady šeptá někdo jiný? Tolkki ví dobře, jak si na slávě svého tchána přihřát polívčičku.

Dokázal to nedávno, když se nechal slyšet, že o Gottovi napíše knihu. „Je čas, aby se česká veřejnost dozvěděla, že jejich zlatý slavík ve skutečnosti nebyl až tak zlatý,“ vyhrožoval. Pokud tedy z dědictví nic nekápne, což je velmi pravděpodobné, má už nejspíš náhradní plán, jak ze jména svého tchána přeci jen něco vytřískat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden