Moje sladké tajemství

Pro koho staví sexy babička Lucie Benešová hnízdečko v horách? Pro manžela ne!

Moje sladké tajemství

Nápadníků má na každém prstu několik. Vymění Matonohu za někoho, kdo jí aspoň někdy s něčím pomůže?

Blond hvězda seriálů Co ste hasiči a Slunečná jen kvete. A chaloupka pod jejíma rukama také. Po manželovi ale ani vidu ani slechu. Lucie Benešová (49) se na sociálních sítích chlubí svým kutilstvím i vnoučaty, ale Tomáš Matonoha (53) jako by v jejím životě skoro nefiguroval.

Na domácí idylku to u Lucie Benešové (49) a Tomáše Matonohy (53) zrovna nevypadá. Herečka většinu času tráví v Jizerských horách, kde vytrvale dře na stavbě své milované roubenky. A dostala se kvůli tomu i do sporů s rodinou.

„Plním si své sny. Chtěla jsem postavit roubenku a jsem tam většinu času. Tomáš na to není a nemůže ani časově. Vzala jsem si to na bedra já,“ přiznává herečka, že rodinu, a hlavně manžela

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden