Můj kousek štěstí

Pro manžela není dost krásná?

Mít za muže fotografa je asi vždy rizikové...

Manžel hvězdy seriá­lu Smysl pro tumor Herbert Slavík (61) má prý slabost pro mladší ženy. Vypadá to, že se to projevuje i na sebevědomí Terezy Brodské (55).

„I do moře jdu v osušce, s nahotou mám problém,“ přiznala sympatická brunet­ka v jednom rozhovoru. Podle některých kritických pozorovatelů si jí fotograf příliš nehledí.

Lichotka, že stále vypadá skvěle, je prý vzácnou výjimkou. V tomhle nezdravém „podhoubí“ se ženské komplexy mohou snadno rozvinout. Přitom ona pro muže dělá první poslední.

Dlouho byli považováni za ideální pár.

„Ve vztahu je výhodné být submisivní, partnerovi se přizpůsobit,“ řekla před časem Brodská. Slavík doma prý nemusí hnout prstem, ona se o vše postará. Měl by to ocenit.

Místo toho se prý stýká s jinými ženami a ne vždy to může být jen nevinná pracovní schůzka. Před pár lety ho například fotografové nachytali s pohlednou dívkou, jak spolu snídají v pražském Obecním domě.

Skryti za paravánem, aby je nikdo neviděl. Podle některých lidí románek jak malovaný, on to ale popřel. Podle všeho to herečka s fotografem nemá jednoduché a možná je jen otázka času, kdy na umělce praskne něco velkého.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden