Moje šťastná hvězda

Pro manžela asi není Sandra Nováková dost dobrá

Patří mezi nejkrásnější české herečky, ale ani to podle všeho nestačí. Sandra Nováková (42) se prý snaží, aby pro něj byla dokonalá. Jenže se zdá, že je vše marné.

Krásná herečka ze seriálu ZOO podle některých informací tápe a neví, jakou cestou se vydat. Sandra Nováková (42) je snem mnoha mužů. Jenže to vypadá, že její manžel pořád není spokojený, a půvabná brunetka je z toho asi dost zoufalá.

Byl jí nevěrný jako první?

Nedávno přitom nafotila velmi odvážné fotky pro pánský časopis a okamžitě se „vyrojil“ celý zástup ctitelů. Není se čemu divit, moc jí to slušelo. A chvíli to vypadalo, že i Vojtěch Moravec (37) je konečně spokojený. „Takovou holku by chtěl mít doma každý,“ dmul se pýchou.

Prý si ji přetváří k obrazu svému.

Spokojenost ale podle všeho měla pouze jepičí život. Proslýchá se, že mu to nakonec stejně bylo málo a chudák herečka už aby přemýšlela, čím ho zase potěší. Jen jestli to má ale vůbec smysl, možná je režisérovi opravdu všechno málo. Navíc už před jejím focením pro Playboy se povídalo, že jejich vztahem otřásá celá řada problémů.

Objevily se i spekulace, že ji manžel podvedl a ona mu to pak měla vrátit románkem s charismatickým Adamem Ernestem (31), se kterým natáčela seriál Na vlnách Jadranu. Těžko říct, co je na tom pravdy, možná jsou to jen drby.

Mohla by od něj brzy odejít?

Asi ale není náhoda, že se stále častěji ozývají hlasy, že pokud se Moravec neprobere a nedá jasně najevo, že mu na Novákové záleží, mohl by o ni přijít. Na druhou stranu mu hraje do karet skutečnost, že manželku velice často obsazuje do svých projektů, ať už jde o seriál Pod hladinou, Na vlnách Jadranu nebo Banáni.

Kdyby od něj odešla, přišla by třeba o řadu hereckých příležitostí. V redakci jsme se shodli, že je natolik dobrá herečka, že by se dokázala prosadit i bez pomoci partnera. Tak zásadní krok ale samozřejmě není snadné udělat. Ideální by bylo, kdyby si manželé vše vyříkali a zůstali spolu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden