Moje šťastná hvězda

Pro manžela udělá všechno!

Stropnický vyčítá své ženě každý gram navíc. A tak kvůli němu herečka prý hladoví!

Herečka VERONIKA ŽILKOVÁ (59) se svěřila, že je v manželství pod obrovským tlakem. Její muž MARTIN STROPNICKÝ (64) prý nešetří kritikou. Co se děje za zavřenými dveřmi jejich domácnosti?

Asi jen málokdo by hádal, že Veronika Žilková (59) oslaví letos v říjnu už šedesáté narozeniny. Je proto nepochopitelné, proč ji manžel Martin Stropnický (64) údajně neustále kritizuje a chce po ní, aby se zejména v jídle držela zkrátka.

Stropnický, který je českým velvyslancem v Izraeli, si prý vždycky potrpěl na krásné a upravené ženy. Herečka to tak nemá vůbec jednoduché, musí na sobě dřít, aby vypadala dobře.


Žilková se jako vždy snaží všechno obrátit v žert, ale v jejím okolí se šušká, že ji tvrdý režim, který po ní manžel vyzaduje, není vůbec příjemný.  Pokud si ale chce muže udržet, musí se smířit s celou řadou odříkání a trápení.

Věčně je nespokojený

Bývalému herci, který zazářil třeba v Kriminálce Anděl, se musí nechat, že i on vypadá na svůj věk velmi dobře. Je to štíhlý a velice reprezentativní muž, který chce mít po svém boku krásnou ženu.

Je ale nutné manželku tolik stresovat a tlačit ji do něčeho, co nejspíš sama nechce? „Žiju s anorektikem, který ze mě udělal anorektičku,” přiznala se před časem herečka, která se netají tím, že je pro ni důležité, aby se manželovi líbila a byl s ní spokojený.

Je kvůli tomu ale ochotná obětovat své zdraví? Asi před půl rokem začala každý den ráno poctivě cvičit. Stropnický jí měl totiž vytknout, že se jí začaly dělat špíčky na břiše.

Šla pořádně do sebe

Výsledky cvičení na sebe nenechaly dlouho čekat. Stropnický ale prý stále spokojený není. Jde opravdu o to, aby byla Veronika atraktivní, nebo mu jen dělá dobře mít nad manželkou navrch? Manžel je schopen vyčíst Žilkové každé nezdravé sousto, protože sám si příjem jídla velmi hlídá.

K čemu ji nutí?

„Když jím třeba rohlík, tak mi můj manžel řekne výhrůžně: Miláčku?! A tak já jen odpovím: Dobře, já ho jíst nebudu,“ svěřila se herečka s tím, že nezdravé jídlo pak míří do koše.

Je takové ponižování nutné? Herečka to tak ale překvapivě vůbec nebere a k manželovi vzhlíží. Že by se mu snad vzepřela a získala trochu svobody, to nepřichází v úvahu. Je to první a jediný muž – partner, kterého je ochotná poslouchat. Její blízcí se tak prý začínají obávat, kam až takové chování může zajít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden