Moje šťastná hvězda

Pro manželku udělá cokoli

Obětoval jí všechno a stejně to nestačí. Jan Kačer (82) si nedávno zase postěžoval, jak moc to má těžké se svou ženou Ninou Divíškovou (84). Myslel si, že se může její zdravotní stav časem zlepšit, ale opak je pravda.

Alzheimerova choroba neustupuje, naopak je to čím dál horší. Ztrácí se mu před očima a čím dál častěji má herečka špatné dny. Už vůbec netuší, kdo její manžel je. Nepamatuje si téměř nic. Přátelé mu radili, aby ji umístil do pečovatelského ústavu, ale o tom herec nechce ani slyšet.

Neví, co si počít se svou ženou

Čím je jeho žena slabší, tím ji prý miluje víc. Problém je v tom, že Nina Divíšková už si vůbec neuvědomuje, jakou oběť jí manžel přináší. Jejich přátelé i rodinní příslušníci jsou zoufalí. Kačer se totiž nechal slyšet, že by si ještě rád aspoň jednou v životě zahrál, ale to nepřichází v úvahu.

O svou ženu se musí starat dvacet čtyři hodin denně. Navíc je prý trápí ještě jedna věc, docházejí jim totiž peníze. Ani jeden z nich už nevydělává a musejí si vystačit s důchodem. Jenže za pár let už možná nebudou mít z čeho žít.Spoléhat se mohou jen na své děti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden