Můj kousek štěstí

Pro svou lásku Katku složil Miroslav Žbirka více než jednu zamilovanou píseň

Můj kousek štěstí

Zpočátku byli pouze dobrými přáteli, báli se totiž, že větší věkový rozdíl mezi nimi bude překážkou, nakonec ale zjistili, že k sobě náramně pasují.

Až po boku druhé manželky zpěvák zjistil, že rodinná pohoda je ta největší výhra v životě a dělal všechno pro to, aby byli společně šťastni. A nutno podo­tknout, že se mu to opravdu dařilo.

Některé lásky jsou opravdu jako z románu. A Miroslav a Kateřina Žbirkovi právě jednu takovou prožili. Se svou druhou ženou se slovenský umělec seznámil díky své práci.

Tehdy ale ani jednoho z nich nenapadlo, že z toho bude téměř čtyřicetiletý vztah. Kateřina tou dobou ještě studovala gymnázium a dostala za úkol udělat s muzikantem rozhovor. „Už dříve jsem chodila na jeho koncerty, ale

Zbývá vám 93% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden