Moje šťastná hvězda

Pro ženy byl David Novotný jen kamarád

Moje šťastná hvězda

S matkou své nejstarší dcery má dodnes hezký vztah.

Stačilo málo a DAVID NOVOTNÝ (53) mohl být fotbalistou. Láska k hraní ale byla silnější. To mu šlo už odmala. S čím měl ale celý život potíže, jsou ženy. Tvrdí, že pro něj jsou jedna velká neznámá. Přesto má už druhou manželku.

Diváci Davida Novotného (53) znají převážně jako  hvězdu z fotbalového týmu Slavoj Houslice z úspěšného seriálu Okresní přebor. Fotbal ho ostatně provází celý život. Zahrál si ale i v dalších oblíbených seriálech jako Kukačky, nebo Špunti na cestě či Přešlapy.

V seriálu Místo zločinu České Budějovice má dokonce hlavní roli a pomalu se z něj možná stává hvězda.  Zatímco před kamerou se cítí jako ryba ve vodě, sám přiznává, že v milostném životě vždy výrazně zaostával, neboť ženám nikdy úplně nedokázal porozumět. Mnozí mu leckdy vyčítají, že se chová

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden