Můj kousek štěstí

Problémy v ráji?

Manželka se s ním nemazala

Vypadají jako dokonalý pár. Hezounek ze seriálu ZOO David Gránský (30) a jeho manželka Nikola (29) jsou na veřejnosti stále samý úsměv.

Ale není to jen póza, která má zakrýt bobtnající problémy? Tihle dva si totiž během natáčení soutěže „Můj muž to dokáže“ dost zkusili. Zejména sympatická brunetka svému slavnému manželovi nic nedarovala.

Herec a zpěvák se později přiznal, že se chvílemi cítil dost trapně. Nebylo by tedy divu, kdyby si podvědomě řešili něco, co je v soukromí trápí.

Může prostě žárlit

David Gránský i jeho manželka nedávají navenek znát žádné větší problémy. Pokud mají tedy ve vztahu trable, „špinavé prádlo“ zřejmě úspěšně perou doma. Žádné nebe ale není úplně bez mráčků a zmíněná soutěž ukázala, že mezi nimi opravdu k „napnelismu“ docházet snadno může.

S optičkou Nikolou je Gránský už dvanáct let. Vzali se ale až v roce 2019.

Každý to asi zná – když je na drahou polovičku naštvaný a musí spolu na nějakou akci nebo do společnosti, bez různých průpovídek či narážek se to zkrátka neobejde. Přesně tak to mohlo být během natáčení show Můj muž to dokáže.

Nikdo by se nemohl divit, kdyby Nikola prostě a jednoduše žárlila. Vždyť v seriálu ZOO hraje David proutníka a záletníka Alberta. A co si budeme povídat, Gránský stále patří mezi největší hezouny českého showbyznysu.

Někdy stačí málo

Je to na jeho paní moc? Někdy se přitom stačí před partnerem zmínit, mít „hloupou“ narážku třeba když se na ulici otočí za jinou ženou. Nikola klidně může pronést něco ve stylu „no jo, prostě Albert,“ a hádka může být na světě.

Faktem ale zůstává, že jestli vztah těchto dvou má nějaké slabiny, tak to určitě není sdílení pikantních informací ze soukromí. To, co ovšem sdílejí naopak velmi rádi, je jejich štěstí.

V červnu se jim narodil syn Mateo a tuhle radost Gránskému zkazila, dle jeho vyjádření, média, která jej s informováním veřejnosti předeběhla. Reagoval na to dost podrážděně. Snad si doma počíná citlivěji...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden