Moje šťastná hvězda

Problémy v soukromí ji stáhly na úplné dno!

Moje šťastná hvězda

V jednu chvíli byla na úřadu práce a netušila prý, jak uživí své děti.

Ester Geislerová (37) skrývala za svým úsměvem velké problémy. Rozvod, nedostatek práce a psychické potíže se na ní podepsaly, přesto věří, že bude lépe.

Uplynulý rok byl pro Ester Geislerovou (37) podle jejích slov zásadní. Svou roli nepochybně sehrála i nabídka do úspěšného seriálu Anatomie života, kde si ji diváci zamilovali. Aby se ale křehká zrzka dostala tam, kde je dnes, musela ujít pořádný kus cesty, protože jí život poslední roky házel klacky pod nohy. Jak se dokázala odrazit ode dna?

Nevěděla, co si počne

Když se po osmi letech Ester rozváděla s filmovým architektem Janem Kadlecem (45) zhroutil se jí celý svět. Představy o poklidném rozvodu prý byly velmi naivní, i tak jej ale s odstupem času hodnotí celkem smířlivě. To nejhorší ji totiž teprve čekalo.

Zůstala sama s malými dětmi, byla bez práce a netušila, co bude dál. „To bylo celkem těžké období, po rozvodu, a docela nerada na to vzpomínám,“ přiznala se Geislerová s tím, že řešila existenční problémy, a nějaký čas byla dokonce

Zbývá vám 61% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden